Tedbirleri bırakmayın!

Tedbirleri bırakmayın!

Kırıkkale, dahil 58 il genelinde cumartesi günü de sokağa çıkma kısıtlamasının getirilmesinin ardından kent genelinde tedbirler sıklaştırıldı.

A+ A-

Kırıkkale, dahil 58 il genelinde cumartesi günü de sokağa çıkma kısıtlamasının getirilmesinin ardından kent genelinde tedbirler sıklaştırıldı. Sahada etkin denetim yapan ekipler, vatandaşlara uyarılar yapıyor


Kırıkkale dahil 58 il genelinde cumartesi günü de sokağa çıkma kısıtlamasının getirilmesinin ardından kent genelinde tedbirler sıklaştırıldı. Sahada etkin denetim yapan ekipler, vatandaşlara uyarılar yapıyor.



Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de etkisini gösteren ve son verilere göre yüksek riskli il kategorisi çok yüksek riskli kategoriye yükselen şehir genelinde tedbirler sıklaştırıldı. Kırıkkale Valiliği tarafından oluşturulan ekiplerin yanı sıra; Kırıkkale Belediyesi ekipleri de her alanda çalışma gerçekleştiriyor. Virüs vaka sayılarını azalması amacıyla çalışma gerçekleştiren ekipler, çok yüksek riskli seyreden durumun daha aşağılara indirilmesi için mücadele veriyor.



Vatandaşları, işletmeleri ve esnafları uyaran belediye zabıta ekipleri, herkesin çok dikkatli olması gerektiğini ifade ettiler. Vaka sayılarının her geçen gün artış göstermeye başladığına vurgu yapan ekipler; rehavete değil, kurallara uyulması gerektiğini ifade ettiler. Kırıkkale Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için tedbiri elden bırakmayalım.  Zabıta ekiplerimiz denetim için sahadaydı. Lokantalarda iş yeri sahiplerini bilgilendiren ekiplerimiz parklarda da vatandaşlarımıza maske ve mesafe kurallarını hatırlattı” ifadesi yer aldı. Kaynak: Yazıcı Dostu Ekran 


Bu haber toplam 957 defa okunmuştur